Followers

Tuesday, 20 September 2011

HADIAH TERBAIK BUAT PASANGAN YANG ROMANTIK!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera....
Cik Fiqah pasti ramai yang sedang bercinta ...macam customer Cik Fiqah yang baru-baru ini hadiahkan pasangan masing-masing dengan bauan Calvin Klein Man untuk suaminya dan Miracle So Magic untuk isteri tersayang....Calvin Klein Man antara pilihan yang terbaik,botolnya yang nampak mewah dan eligend menunjukkan bahawa si isteri sangat menghormati si suami dengan menganggap suaminya seperti bos..ini kerana Clavin Klein Man adalah minyak wangi yang di pakai oleh kebanyakkan artis dan VVIP...


Buat si isteri atau kekasih pula,Miracle So Magic mampu mencairkan hati wanita dengan warna merah jambunya akan membuat si pemakai makin sayang dan cinta kan pasangan dengan lebih mendalam.....Harumannya yang sweet dan mengoda pasti si suami tergoda dan cair dengan anda....


Untuk pasangan yang baru nak bertunang atau berkahwin pula, perfume 818 Women dari Lonkoom memang sangat sesuai untuk bakal isteri anda...dengan haruman yang sweet , mewah dan mengairahkan boleh membuat bakal isteri atau bakal tunang merasa dirinya sangat dihargai selepas dipuji oleh rakan-rakan sepejabatnya....selain itu,perfume 818 Women ini menampakannya kemewahan dengan warna botol kekuning-kuningan emas dan kotak yang sangat eksklusif dan gah!


Untuk lelaki pula ,perfume 818 Men dari Lonkoom ini dengan botol berwarna silver menunjukkan si pemakai sangat mementingkan kekemasan dan macho!si suami akan nampak macho dan hensem di khalayak ramai dengan haruman perfume 818 Men.....di dalam set perfume ini si suami akan mendapat pengantung kunci.....melambangkan keunikkan perfume 818 Men ini sangat eksklusif dan professional.....


Dengan haruman minyak wangi di atas,customer Cik Fiqah berterima kasih dengan Cik Fiqah kerana Cik Fiqah telah mencadangkan mereka perfume ini....Di sini juga Cik Fiqah harap kepada customer Cik Fiqah yang telah pun membeli perfume seperti diatas,ceria-ceria selalu ye.....dan semoga korang gembira....ek lupa pulak....gambar sape di bawah ni...??macam kenal??korang kenal kan??hehehehe...ni la gambar Cik Fiqah semasa di office....muka ceria je kan?comel la Cik Fiqah ni....hahahaa...perasan je Cik Fiqah ni...hehehe....ape2 pun korang kene ceriakan diri baru la nampak cantik dan awek muda.....


Akhir kata ,Cik Fiqah nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada customer Cik Fiqah yang telah membeli minyak wangi di kedai online Cik Fiqah ini ye....Ok la salam satu malaysia...hehehehe...:)

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Post a Comment